HÄÄT tai muu tilaisuus v. 2020 /Päivitetty 3.7.

Seuraamme tarkasti valtiovallan ohjeita ja toimimme näiden mukaisesti. 1.6. – 31.10.2020 voimassa oleva väliaikainen lakimuutos näkyy toiminnassamme mm. seuraavanlaisesti:

  • Ainoastaan terveenä on ravintolaan tervetullut
  • Jokaiselle vieraalle varataan istumapaikka
  • Vieraiden ja työntekijöiden turvallisuudesta huolehditaan entistä tarkemmin omavalvonnalla esim. riittävän hygienian ja muiden asiakasturvallisuuteen liittyvien toimenpiteiden myötä
  • Kaikki ravintolatoimintaa koskevat aika- ja asiakaspaikkarajoitukset poistuvat näillä näkymin 13.7.2020, jos tautitilanne jatkuu myönteisenä. Kunnes hallitusvalta poistaa rajoitukset, noudatamme ohjeita, jonka mukaan jokaisessa tilassa on sallittu enintään 75% tilaan rekisteröidyistä asiakaspaikoista, anniskelu päättyy klo 01 ja ravintola sulkeutuu klo 02. Haluamme painottaa hygienian tärkeyttä ja tarvittavien etäisyyksien pitämisestä kanssaihmisiin rajoituksista huolimatta!

Tarkkailemme ja toimimme myös jatkossa hallitusvallalta tulevien säädösten mukaisesti, joten muokkaamme toimintaamme näiden mukaisesti.

Mieltä askarruttavissa kysymyksissä teitä auttaa myyntipalvelumme arkisin klo 09 – 15. Myyntipalvelun tavoittaa puh. 044 740 3550 ja sähköpostitse osoitteessa maikkula@maikkulankartano.fi . Meille on erittäin tärkeää vieraittemme terveys, mutta myös haluamme suojella henkilökuntaamme virustartunnalta. Terveenä, ja enintään kaksi henkilöä kerrallaan, olette tervetulleita Maikkulaan myös käymään, jos sovimme ajankohdasta etukäteen.