HÄÄT 2020 muutos- ja peruutusoikeus

Nyt kun olemme hyvin epätavallisissa olosuhteissa COVID-19 -tartuntatautiepidemian keskellä, olemme vastaanottaneet paljon yhteydenottoja hääpareilta, mitä tapahtuu heidän varauksilleen. Koska terveys menee kaiken edelle, olemme hallituksen pyynnöstä sulkeneet ravintolatoiminnan 27.3.2020 lähtien toistaiseksi. Seuraamme tarkasti valtiovallan ohjeita ja toimimme näiden mukaisesti. Jos ravintolamme sulkeutuu pidemmäksi aikaa esim. toukokuun loppuun saakka, peruuntuu myös kaikki varatut tilaisuudet kyseiselle aikavälille. Myyntipalvelumme on tuolloin varanneisiin tahoihin yhteydessä. Kaikki tilavaraukset ovat kuitenkin sovitusti vielä voimassa.

COVID-19 -tartuntatautiepidemian vuoksi käytössämme on toistaiseksi maksuton muutosoikeus vuodelle 2020 Maikkulan Kartanoon varattuihin häätilaisuuksiin. Lisäksi kuluton peruutusoikeus on tällä hetkellä voimassa 30.6.2020 asti järjestettäviin häihin. Tarkkailemme tilannetta, ja tarvittaessa laajennamme peruutusoikeutta.

Muutos- ja peruutusasioissa teitä auttaa myyntipalvelumme arkisin klo 09 – 16 toistaiseksi pääosin etänä sähköisten välineiden avulla. Myyntipalvelun tavoittaa puh. 044 740 3550 ja sähköpostitse osoitteessa maikkula@maikkulankartano.fi . Meille on erittäin tärkeää asiakkaiden terveys, mutta myös haluamme suojella henkilökuntaamme virustartunnalta. Terveenä, ja enintään kaksi henkilöä kerrallaan, olette tervetulleita Maikkulaan myös käymään, jos sovimme ajankohdasta etukäteen.