Tässäpä muutamia asiakaspalautteita, jotka ovat meitä kovasti ilahduttaneet ja kannustaneet – kiitos!

“KIITOS ihan mahtavista hääjuhlista koko Maikkulan kartanon väelle! Kaikki meni juuri kuten suunniteltiin ja homma eteni joustavasti. Ruoka oli hyvää niin illalla kuin aamullakin! Ei kyllä tarvinnut ressata illalla mistään. Joen vesi olisi saanut olla vähän lämpimämpää ;)”

“Hääjuhla sujui erinomaisen hyvin ja sopimuksemmemukaisesti. Ruoka, tarjoilu ja kattaus olivat erinomaisia. Maikkulan Kartano tarjosi meille ja vieraillemme upeat puitteet ja unohtumattomanelämyksen.
Olemme erittäin tyytyväisiä :)”

“Puitteet oli aivan upeat ja ruoka aivan taivaallisen hyvää=;) Kaikki meni niinkuin oltiin suunniteltu ja päivänsankari pyysi välittämään myös lämpimät terveiset. Aikoivat olla vielä itsekin yhteydessä teihin, joten kiitoksia kovasti. Päätimme myös tulla syömään teidän perinteiseen joulupöytään sitten joulukuussa, joten saitte meistä kyllä asiakkaita pitkäksi aikaa=;)”

“Tilaisuus sujui aivan loistavasti: miljöö ihastuttava, palvelu aidon ystävällistä ja ruoka erinomaista. Enemmän en edes osaisi toivoa!”

“Vieraat olivat todella tyytyväisiä kaikkeen kokemaansa ja positiivisesti yllättyneitä. Kaikki viihtyivät erinomaisesti, myöskin isännät. Savusaunakin sai suuren suosion, vaikka väki oli tosi monikansallista. Kaikki palaute on ollut positiivista. Kiitokset vielä kerran Maikkulan Kartanon väelle. Teidän henkilökuntanne osoittautui todellakin ammattitaitoiseksi ja ystävälliseksi. Kaikki toimi hienosti ja puitteet, tarjoilut sekä tunnelma kaikkinensa oli upeasti hoidettu”

”…. meillä oli eilen oikein onnistunut ilta! Palvelu pelasi ja kaikki sujui kuten olimme etukäteen sopineet. Seurueessamme oli hollantilainen pariskunta, joka oli paikastanne hyvin vaikuttunut, joten oli tosi hienoa, että emäntämme osasi esitellä Kartanon historiaa myös englanniksi.Ruoan unohdinkin aiemmin kehua, kaikki oli todella herkullista ja lisäksi annokset hyvin kauniita!”

“Häät olivat parhaat, joissa koskaan olemme olleet ;)! Kattaus ja koristelu olivat todella kauniit ja tila toimiva ja tunnelmallinen. Ruoka oli hyvää ja saimme siitä paljon positiivista palautetta. Erityiskiitos siitä, että myös erikoisruokavalioisten ateriat oli valmistettu yhtä pieteetillä kuin muidenkin. Palvelu oli tehokasta, ammattitaitoista, hienotunteista ja ystävällistä. Nautimme juhlista täysin siemauksin ja voimme suositella Maikkulaa ja Liiteriä kenelle tahansa. Unohtumatonta hemmottelua oli myös hääyö Fredrikan talossa aamiaisineen ja saunoineen. Meistä tuntuu, että juhla oli täysin näköisemme ja välitti onnemme vieraille, ja siitä suuri kiitos kuuluu teille. Päivä oli todella ikimuistoisen ihana. Kiitos vielä kerran!”