Häämenu

Hääjuhla Maikkulan Kartanolla 2025

Hääjuhla vaatii arvoisensa juhlatilat ja palvelut. Olemme apunanne hääjärjestelyissä kaikin tavoin, jotta itse hääpäivänä te saatte keskittyä olennaiseen ja nauttia juhlasta. Maikkulan Kartanon ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii teistä ja vieraistanne aina saapumisestanne vierailunne viimeiseen hetkeen saakka. Haluamme tarjota teille ainutlaatuisen ja ikimuistoisen juhlapäivän, jossa hääpari on pääosassa!

Maikkulan Kartano on tasokas ja tunnelmallinen kokous- ja juhlapaikka Oulujoen rannalla noin 15 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta. Palvelukielet Maikkulan Kartanossa ovat suomi, ruotsi, englanti, espanja/katalaani, ranska ja italia.

Onnittelumalja

Champagne Deutz Brut Classic, Ranska ~ 88 €/plo

Cava Juvè y Camps Esential Purpura Brut Reserva ~ 71 €/plo

Cremant d’Alsace Vogt, Ranska ~ 69 €/plo

Fresita mansikkakuohuviini ~ 45 €/plo

Talon kuohuviini Cava Mas Pere Brut Ecologic ~ 44 €/plo

Alkoholiton kuohuviini ~ 25 €/plo

Hääbuffetin salaattivaihtoehtoja

Maikkulan Kartanon keittiömestari tiimeineen on valinnut alle joukon toinen toistaan herkullisempia salaatteja, alku- ja pääruokavaihtoehtoja. Voitte itse koota mieleisenne buffet -kokonaisuuden juhlapäiväänne valitsemalla kunkin ruokalajin kohdalta teille mieluisat vaihtoehdot.

Vihersalaattia (salaattisekoitus, tomaattia ja kurkkua) & talon sitruunavinaigrette (VEG, G)

Tomaatti-basilikasalaatti ja parmesaanivalkosipulicrumble (L, G)

Marinoituja oliiveja ja artisokan sydämiä (VEG, G)

Marinoituja oliiveja ja aurinkokuivattuja tomaatteja (VEG, G)

Punakaalisalaattia ja granaattiomenasalsaa (VEG, G)

Marinoitua kurkkua ja parsaa (VEG, G)

Kartanon Caesar salaattia (L)

Basilikamarinoitua mozzarellaa ja tomaatteja (L, G)

Kvinoa-kasvissalaattia (VEG, G)

Mansikka-vuohenjuustosalaattia, balsamicosiirappia & hunajaa (L, G)

Parsasalaattia ja kesän kasviksia (VEG, G)

Paahdettua kukkakaalisalaattia ja kurpitsansiemenpestoa (VEG, G)

Meloni-minttusalaattia ja kotimaisia, tuoreita kotimaisia mansikoita (kesä-elokuussa) (VEG, G)

Marinoituja herkkusieniä, oliiveja, puolikuivattuja tomaatteja ja rucolaa (VEG, G)

Tapenade -pastasalaattia (VEG)

Hääbuffetin alkuruokavaihtoehtoja

Maa-artisokka-perunaterriiniä (L, G)

Porkkana-mustajuuriterriiniä (L, G)

Juuriselleri-ceviche ja tuoresalsaa (VEG, G)

Katkarapu-parsasalaattia (M, G)

Katkarapu Panzanella (M)

Savusiikamousse (L, G)

Kirjolohiceviche (M, G)

Savulohiperunasalaattia (L, G)

Maikkulan Kartanon lämminsavustettua kirjolohta ja piparjuurikastiketta tai tartar -kastiketta (M, G)

KanaCaesarsalaattia (L)

Paahtopaistia ja chimichurri (M, G)

Ruusukaali-pekonisalaattia (M, G)

Prosciutto-perunasalaattia (M, G)

Chorizo-pastasalaattia (L)

Karitsanfileesalaattia (M, G)

Hääbuffetin pääruokavaihtoehtoja

Kesäkurpitsaa ja munakoisoa, punajuurijugurttia (VEG, G)

Rapeaa seesammarinoitua tofua ja chilimajoneesia (VEG, G)

Paistettua kotimaisen sesongin kalaa, ruohosipulivoikastiketta (L, G)

Paistettua kuhaa tai kirjolohta klassisessa ranskalaisessa soubisekastikkeessa (L, G)

Smetanauunilohta (L, G)

Yön yli haudutettu Hanger Steak, salviapunaviinikastiketta (M, G)

Kartanon ylikypsää karitsaa, timjami-dijon kastiketta (M, G)

Kokonaisena paistettua porsaan ulkofileetä, marsalakastiketta (L, G)

Paahdettua maalaiskananpoikaa, kermaista appelsiinikastiketta (L, G)

Kreikkalaiseen karitsanlihapullat ja tsatsikia (L, G)

Yrttipaahdettuja perunoita (VEG, G)

Kreikkalaiset sitruunaperunat (VEG, G)

Paahdettua perunaa ja karamellisoitua sipulia (L, G)

Kermaperunoita (L, G)

Peruna Grand Mére (VEG, G)

Smetanaperunamuusia (L, G)

Paahdettuja kasviksia (VEG, G)

Belugalinssi-kasvishöystöä (VEG, G)

Tattirisottoa (L, G)

Sahramiriisiä (VEG, G)

L=laktoositon G=gluteeniton VL=vähälaktoosinen VEG=vegaaninen M=maidoton