Kauden menut

Menu Lampuoti

Metsäsienikeittoa ja Kartanon paahdettua saaristolaisleipää
Desom Pinot Gris Grand Premier cru Coteaux de Schengen 2022, 71,-/plo

* * *

Poron ulkofileetä, tummaa timjamikastiketta, perunapyreetä, ruskitettua voita ja puolukkahyytelöä
Graf von Are Spätburgunder trocken 2023 Sahksa / Ahr 73,-/plo

* * *

Mustikkapannacottaa ja paahdettua valkosuklaata                                            Sinols Garnatxa de LÉmprodá, Espanja 13,50,-/hlö

69,-/henkilö

Menu Torppari

Kurpitsakaurattoa Tuohinon kaurasta, paahdettuja sieniä ja Pecorino-juustoa
Chianti Barbanera riserva, Italia 2020, 68,-/plo

* * *

Voissa paistettua ahventa, porkkanavalkoviinikastiketta, juurespyreetä ja basilikahyytelöä
Chablis AOC Vielles Vignes 2018 Defaix, Chardonnay 95,-/plo

* * *

Valikoituja lähialueen juustoja, itse tehtyä raparperihyytelöä ja Kartanon hapanjuurileipää
Muscat Beaumes de Vanise 2021, 13,50,-/hlö

69,-/henkilö

Menu Pehtoori

Siikatartar ja Kartanon saaristolaisleipää
Haus Klosterberg Riesling 2023 Markus Molitor, Saksa/Mosel, 71,-/plo

* * *

Pitkään haudutettua karitsaa, tummaa minttukastiketta, paahdettuja perunoita, valkosipulipyreetä ja juureksia
Mariana Tinto 2023 Rocim, Portugali / Alentejo 68,-/plo

* * *

Kartanon suklaakakkua, marjamelbaa ja kauracrumblea
Tokaj Late Harvest Classic Cuvee 2008, 12,50/hlö

69,-/henkilö

Kevään 2026 menut päivitämme syksyn 2025 aikana

Ennakkoon ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot otamme huomioon ilman erillisveloitusta.

Seurueelle valitaan yksi yhtenäinen menu. Menuja on mahdollista muokata siten, että valitsemanne pääruan ympärille alku- ja jälkiruoka valitaan toisista menuista.