Kausimenut tammikuu – huhtikuu 2020

Menu 1

Blinejä, siianmätiä, smetanaa ja sipulia

* * *

Tournedos Rossini, Hauhalan hanhenmaksamoussea

* * *

Bailey’s Irish cream – valkosuklaa – veriappelsiinisorbettia

62,-/henkilö

Menu 2

Maa-artisokkakeittoa ja briossia

* * *

Karitsan fileetä, savupunajuurta, savoijinkaalta ja vuohenjuustoa

* * *

Puolukkajäädykettä, palsternakkaa

59,-/henkilö

Menu 3

Lämminsavustettua karitsanpaistia ja mallaslientä

* *

Päivän kalaa ja Noilly Prat-kastiketta, tattirisottoa

* * *

Porkkanakakkua ja tuorejuustoa

60,-/henkilö

Menu 4

Särkimoussea ja talon saaristolaisleipää

* *

Poron fileetä ja riistalientä, selleriperunapyreetä, porkkanaa

* * *

Monte Cristo -suklaata talon tapaan

64,-/henkilö

Ruokajuomia
Kivennäisvesi 6,20/0,75 l
Virvokkeet 4,50/0,5 l
Viinit alkaen 42,-/plo
III-olut 8,20/0,5 l

Viinilista

Kaikki hinnat sis. alv 14/24 %

Pidätämme oikeuden muutoksiin.