Tilausehdot

Alustava varaus
Alustavan varauksen voimassaoloaika on yksi viikko varauspäivämäärästä lukien. Ellei vahvistusta saada kyseisessä ajassa, varaus raukeaa. Vahvistukset ja peruutukset pyydetään tekemään kirjallisesti, esimerkiksi sähköpostilla.

Häävaraukset vahvistetaan maksamalla 800 euron varausmaksu, joka hyvitetään laskun loppusummasta. Tilaisuuden peruuntuessa, varausmaksua ei palauteta.

Tilaisuuden vahvistaminen
Tilaisuus vahvistetaan olemalla yhteydessä myyntipalveluumme alustavan varauksen voimassaoloaikana. Pyydämme ystävällisesti tarkistamaan sähköpostiin saamanne varausvahvistus ja tietojen paikkansapitävyys.

Tilaisuuden tarkentaminen
Tilaisuus tulee tarkentaa viimeistään tilaisuutta edeltävän viikon keskiviikkona. Pyydämme tarkentamaan seuraavat:
>Tarkka henkilömäärä (aikuiset ja lapset 0-3v ja 4-11v)
>Mahdolliset erikoisruokavaliot
>Aikataulu ja ateria-ajat
>Ruoan ja juomien valinta (jos vielä päättämättä)
>Maksutapa (käteinen, pankki- tai luottokortti, laskutus)
>Opastetaulun teksti
>Mahdolliset erikoistoivomukset

Vahvistetun tilauksen lopullinen henkilömäärä (= +/- 10 % vahvistetusta määrästä) tulee ilmoittaa kolme arkipäivää ennen tilaisuuttaHuomioittehan, että muutokset vahvistuspäivän jälkeen voivat aiheuttaa lisäkustannuksia.

Veloituksen perusteet
Veloitamme tilausvahvistuksessa ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti. Mikäli henkilömäärä nousee vielä tilaisuuden tarkentamisen jälkeen, veloitamme paikalla olevan henkilömäärän mukaisesti. Juomat laskutamme kulutuksen ja avattujen pullojen mukaan juomasta riippuen.

Kokouspaketin minimilaskutus on 10 henkilöstä.
Ohjelmapalvelut laskutamme kolme arkipäivää ennen tilaisuutta ilmoitetun henkilömäärän tai minimilaskutusmäärän mukaisesti. Henkilömäärän kasvaessa veloitamme paikalla olevan henkilömäärän mukaisesti.

Liiterin minimilaskutus on 60 aikuista.

Lasten ruokailu
Noutopöytä:
alle 4 v. veloituksetta
4-11 v. puoleen hintaan

Menu:
Alle 12- vuotiaille lapsille voidaan tehdä etukäteen sovittaessa lastenannos

Varauksen peruutus
Peruutus hoituu ilman erillisiä peruutuskuluja seuraavin ehdoin
>100 % varauksesta 30 vrk:ta ennen tilaisuutta

>50 % varauksesta 21 vrk:ta ennen tilaisuutta

>25 % varauksesta 12 vrk:ta ennen tilaisuutta

Mikäli tilaisuus perutaan myöhemmin, perimme oikeuden veloittaa tilaajalta 50–100 % tilaisuuden arvosta.

Maksutavat ja -ehdot
Meille voi maksaa paikan päällä käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla. Voimme myös laskuttaa verkkolaskulla tai lähettämällä lasku sähköpostiin tilaisuuden jälkeen. Laskulla on maksuaikaa yksityishenkilöllä 7 vrk ja yrityksillä 14 vrk, huomautusaika 7 vrk, viivästyskorko 8 %.

Erityisjärjestelyt
Mikäli tilaisuuteen tarvitaan erityislupia tai muuta kuin sovittua ohjelmaa, orkesteria tai poikkeuksellisia teknisiä laitteita, sitoutuu tilaaja vastaamaan näistä aiheutuvista kustannuksista.

Anniskeluoikeudet ja alkoholi
Ravintola Maikkulan Kartanossa on anniskeluoikeudet ravintola- ja kokoustiloissa, pihoilla sekä saunatiloissa. Näin ollen koko alueella on asiakkaan omien juomien nauttiminen ehdottomasti kielletty Suomen alkoholilainsäädännön nojalla. Valomerkki viimeistään klo 01.30, ravintola sulkeutuu klo 02.00.

Ruoka
Tilausravintola Maikkulan Kartanon toiminta perustuu pääosin ruoka- ja juomapalveluiden tarjoamiseen ja myymiseen. Näin ollen alueellemme tai tiloihimme ei ole sallittua omien eväiden tai ruokien tuominen. Emme luovuta tarjolla ollutta ruokaa mukaan hygieniasyistä perustuen Ruokaviraston suosituksiin ja olemassa oleviin määräyksiin.

Kaikki hintamme sisältävät alv 14/24 % ellei toisin mainita.

Tilausravintola Maikkulan Kartano
Maikkulanrinne 21 FI – 90240 Oulu
Puh. +358 (0)44 7403 550, maikkula@maikkulankartano.fi

Y-tunnus 0187395-4

Danske Bank IBAN FI8180001970804663 BIC DABAFIHH