Kokoustilat

Kokoustilat

Liiteri

Kapasiteetti: Pulpettimuodossa 50 henkilöä ja tuolirivein 90 henkilöä. 

Liiteri on Maikkulan Kartanon kokoustiloista suurin. Tilaan mahtuu pulpettimuodossa jopa 50 henkilöä ja seminaarimuodossa 90 henkilöä. Kokousvälineinä Liiterissä on kiinteä dataprojektori ja valkokangas, fläppitaulu ja langaton nettiyhteys sekä äänentoisto ja langaton mikrofoni.

Lohikellari

Kapasiteetti: Pulpettimuodossa 23 henkilöä, tuolirivein 40 henkilöä ja ryhmäpöydillä 18 henkilöä.

Lohikellari tarjoaa mahdollisuuden tehokkaiden kokouspäivien viettoon. Tilan ikkunat ovat korkealla, joten huomio pysyy hyvin käsiteltävässä aiheessa. Kokoustauoilla pääsee rentoutumaan Oulujoen rannalla ja päivän tarjoilut nautitaan Lohisalissa tai Kartanolla.  Kokousvälineet ovat kiinteä dataprojektori ja valkokangas, fläppitaulu sekä langaton nettiyhteys.

Lohisali

Kapasiteetti: Yksi yhtenäinen pöytä 12 henkilöä ja neljässä ryhmäpöydässä 16 henkilöä.

Lohisalissa on Kartanon upein jokinäkymä. Tilaan mahtuu yhtenäisen pöydän ääreen 12 ja ryhmäpöydissä 16 henkilöä.

Väentupa

Kapasiteetti: Ryhmäpöydissä 40 henkilöä.

Väentuvassa voi viettää hyvin rentoja kokouksia. Tilaan sopii kokoustamaan 40 henkilöä ja huoneet on helppo jakaa ryhmätyötiloiksi. Talvella pirtin nurkassa rätisevä takkatuli antaa oman lämmön ja tunnelman kokoushetkeen. Kokousvälineet ovat kannettava dataprojektori ja valkokangas sekä fläppitaulu.

Fredrikan talo

Kapasiteetti: Yhdessä yhtenäisessä pöydässä tai u-mallisessa pöydässä 10-12 henkilöä.

Fredrikan taloa suosittelemme pienille 10-20 henkilön ryhmille. Saliin voidaan tehdä u-pöytä tai yksi tai useampi ryhmäpöytä. Fredrikan talossa on myös myyntipalvelun toimisto. Kokousvälineet ovat kannettava dataprojektori ja valkokangas sekä fläppitaulu.

Korsutupa

Kapasiteetti: Pulpettimuodossa 18 henkilöä, yhtenäisessä pöydässä 20 henkilöä ja kahdessa pitkässä pöydässä 38 henkilöä.

Korsun seinät on tehty pikkupuiden riu’uista ja seinillä on täytettyjä eläimiä. Kokoustilana Korsu on todella poikkeuksellinen, mutta harvinaisen luova tila. Jokinäkymä sekä metsän siimeksessä oleva terassi antavat lisätunnelmaa tilaisuuteen. Kokousvälineenä on kiinteä dataprojektori ja valkokangas, fläppitaulu, äänentoisto ja langaton nettiyhteys.

Iso sali

Kapasiteetti: U-pöydässä 30 henkilöä, pulpettimuodossa 20 henkilöä ja kolmessa pitkässä pöydässä 40 henkilöä

Iso sali on Kartanon saleista suurin. Erilaisilla pöytämuodoilla tilasta saa moneen tilaisuuteen sopivan, mutta parhaiten Iso sali sopii lyhyehköihin esittelytilaisuuksiin, joiden päälle nautitaan maukas illallinen. Tilaan sopii 40 henkilöä, kun valkokankaalle ja esittelijälle jätetään oma tila.

Jokisali

Kapasiteetti: Yhtenäisessä pöydässä 10-16 henkilöä.

Jokisalissa onnistuvat pienet noin 10-16 henkilön tiiviit kokouspäivät. Tila on metsästysaiheinen ja idearikkautta kokouspäivään tuo rauhallinen jokinäkymä. Kokousvälineinä on kannettava dataprojektori ja valkokangas sekä fläppitaulu ja langaton nettiyhteys.

Kustavilainen

Kapasiteetti: Yhtenäisessä pöydässä 4-16 henkilöä.

Kustavilaisen salin kauneudessa silmä lepää. Sali on ihanteellinen paikka pienelle 6 henkilön ryhmälle ja lyhyemmälle muutaman tunnin kokoukselle. Kokousvälineinä on kannettava dataprojektori ja valkokangas sekä fläppitaulu ja langaton nettiyhteys.